кадър bTVРедактор: Водещата на Преди обед“ по bTV Десислава Стоянова реагира остро

...
кадър bTVРедактор: Водещата на Преди обед“ по bTV Десислава Стоянова реагира остро
Коментари Харесай

Деси Стоянова яко се изнерви на Сашо Кадиев заради слухове за коронавируса

кадър bTV

Редактор: 

Водещата на „ Преди обед “ по bTV Десислава Стоянова реагира остро на изявления на сътрудника си Александър Кадиев по тематиката за ковид. Докато двамата обсъждаха с гостите си проучване какъв брой българи употребяват сапун и дезинфектант, синът на Катето Евро реши отново да блесне и да се хареса на необятната аудитория. Той си разреши да разяснява, че не всички, които са записани като умряли от коронавирус, в действителност са такива.

„ Аз персонално познавам хора, на които са предложили пари, с цел да бъдат записани като заболели от ковид. Сага ще кажете, че са един-двама, но не са. Шест индивида са “, съобщи съвсем яростно Кадиев. Той обаче незабавно се усети, че това не е диалог с другари, а думи, казани в ефир и побърза да каже, че счита COVID-19 за изцяло действителна и доста сериозна болест.

„ Искам да ти напомня, че ние като хора, които работят в телевизия, първо ревизираме, след това приказваме “, с тези думи го скастри Деси Стоянова. Журналистката на процедура предизвести артиста, че сходни непотвърдени думи могат да се сметнат за подправени вести, а това може да донесе освен на него и на предаването им, а и на bTV като цяло.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР